Rani Bygg AB

Badrumsrenovering Södertälje

När du behöver en badrumsrenovering i Södertälje är vi ditt självklara val att byggfirma.

Välkommen till vår byggfirma

Badrumsrenovering för dig i Södertälje

Söker du en byggfirma som är specialiserade inom badrumsrenovering i Södertälje? Vi på Rani Bygg AB är specialister på både badrumsrenovering och skräddarsydda kökslösningar.
En typisk badrumsrenovering börjar med att skapa en plan och en budget. Det är viktigt att bestämma vilka delar av badrummet som behöver renoveras och vad man vill uppnå med renoveringen. Efter det är det dags att välja material och produkter som passar diverse behov och önskemål.
Det är viktigt att alltid välja en trygg och pålitlig byggfirma. En väl utförd badrumsrenovering kan vara en stor investering, att sätta in ett badrum eller ny dusch ökar exempelvis värdet på bostadet. Men det kan även förbättra din komfort, och du får då ett badrum som är anpassat efter dina behov. Anlita oss för dig drömbadrum.

Vi är stolta över vårt arbete och våra snickare. Därför ser vi fram emot att fortsätta att erbjuda badrumsrenovering i högsta klass till våra kunder i Södertälje, Tumba och Huddinge.

Besök oss!

Välkommen in till vårt showroom. Vi tar enbart emot tidsbokade kunder, kontakta oss via formuläret.

Kontakt

Badrumsrenovering & anpassade kökslösningar

Vi är proffs på badrumsrenovering

Tillsammans med oss får du en badrumsrenovering av allra högsta klass i Södertälje.

Renovering av ban

Badrumsrenovering

Varför en badrumsrenovering?

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kan förbättra både funktionaliteten och utseendet på ditt badrum i Södertälje. Det innebär vanligtvis att man byter ut gamla ytor och utrustning mot nya och modernare. Dessutom kan ombyggnad av väggar och golv inkludera en badrumsrenovering för att förbättra layouten eller lägga till mer förvaringsutrymme.

Det finns många olika material att välja mellan när det gäller badrumsrenovering. Keramiska plattor och porslin är vanliga val för golv och väggar, medan glas och rostfritt stål är populära för duschväggar och beslag. Utöver material finns också en mängd olika val för badrumsmöbler, som till exempel trä, laminat eller glas.

Vad ska jag tänka på?

En badrumsrenovering kan vara en stor investering, men det kan också öka värdet på ditt hem och förbättra din dagliga komfort. Genom att planera och välja material noggrant kan man skapa ett badrum som är både praktiskt och vackert. Det är dock viktigt att välja en pålitlig entreprenör, för att se till att arbetet utförs på ett professionellt sätt under hela processen.

Vi har kompetensen du behöver vid badrumsrenovering

Vid en badrumsrenovering är det viktigt att anlita ett behörigt byggföretag med rätt kompetens. Arbetet ska alltid utföras på ett fackmannamässigt sätt. Detta görs genom byggkeramikrådets kvalitetdokument samt genom en egenkontroll av arbetet.
Behörighetsloggor

Läs mer här om vår behörighet här

Behörighetsnummer: 202209226

I Södertälje tillverkar vi ditt drömkök!

En köksrenovering kan göra stor skillnad i ditt hem. Antingen kan man renovera för att hitta lösningar och effektivisera köket, helt enkelt anpassa det efter ens behov. Men man kan även bygga nytt kök för att det ska få en modern touch eller för att man själv vill ha det på ett visst sätt.

Anpassade lösningar efter dina önskemål

Som professionella köktillverkare, är vi specialiserade på att utföra kundanpassade kök. Vi skräddarsyr då köket efter kundens mått och önskemål. Allt för att få ett så bra och välplanerat kök som möjligt.
Välkommen in till vårt showroom i Södertälje. Här kan du se de köksmodeller, färger och material som vi arbetar med. Enbart bokade besök, så kontakta oss så hittar vi en tid som passar.
0 %

Snickare du behöver i Södertälje

På Rani Bygg AB är vi stolta över våra duktiga och kunniga snickare som utför diverse renoveringsprojekt. Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom byggbranschen, vilket gör oss till ett pålitligt och professionellt val när det gäller att genomföra olika typer av renoveringsarbeten.

Våra snickare är skickliga på att genomföra allt från mindre projekt, såsom att byta ut dörrar och fönster, till större renoveringar av bostäder och kommersiella fastigheter. För oss är det viktigt att vi alltid tar hänsyn till kundens önskemål och behov, och arbetar tillsammans för att hitta den bästa lösningen för varje unikt projekt.

Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och arbetar noggrant för att se till att varje detalj är på plats. Utöver det, håller vi oss alltid uppdaterade inom de senaste trenderna och teknikerna inom byggbranschen, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder de bästa möjliga lösningarna.

"Vi anpassar oss efter dina önskemål"

Kontakta oss i Södertälje

Kontakta oss när du behöver en renovering. Vid en renovering har vi stor förståelse för att det kan finnas många frågor. Vi svarar på stort som litet.

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!